Hotell Skeppsholmen fyller 2 år!

Hotell Skeppsholmen fyller två år och det firades idag med en stor brunch. Jag har inte varit där förut men wow vilket ställe!! Maten var helt sagolikt bra och miljön vid Stockholms inlopp kan ju inte bli bättre. Henric Lundqvist och Ola Lauritzson var mitt sällskap för dagen och vi minglade runt och hade trevligt. Jag drack julmust och kände mig riktigt nöjd! Förutom brunchen så bjöds det på ponnyridning och vacker sång av en liten manskör. Temperaturen visade +12 grader vilket är helt bisarrt den första advent. Kan inte minnas att jag någonsin har upplevt detta tidigare. Är det värmerekord?? Någon av er som har koll?

Stormen Berit blåste på men det hindrade inte oss från att dricka glögg utomhus. Mig passar det här vädret alldeles utmärkt. Jag njuter varje sekund som det är snöfritt och plusgrader. Men för alla er som drömmer om en vit jul, ge inte upp hoppet riktigt ännu. Snön kommer och när den väl är här så stannar den länge 🙂 Jag känner med er i södra Sverige som har haft en riktigt tuff dag idag. Vi här uppe i norr har blivit mer skonade från de hårdaste vindarna. Hoppas att ni fick lite adventsmys i alla fall.

Kram

2 kommentarer till Hotell Skeppsholmen fyller 2 år!

  1. Stina skriver:

    Vilken skilland med temperaturen där gemfört med vad de är här just nu uppe i norrland, vi har lite snö på marken och 3 minus.
    Du är lika stilig som vanligt gabriel 🙂

    Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *