Inspelning av Copycat Singers

Copycat Singers är en ny programserie som kommer på TV3 lite senare i höst. Jag var idag gästjury i avsnittet som handlar om Lasse Berghagen. Kan inte berätta så mycket om själva innehållet men vi hade grymt skoj vill jag lova. Inspelningen var i Bingolottos lokaler utanför Göteborg och dagen var  låååååååååååång. Jag var på plats i studion strax efter 16 och inte tillbaka på hotellet förrän 23.30. Men vad gör väl det när man är i gott sällskap…..

….av bland annat Jonas Wahlström från Skansen som självklart satte världens största spindel i pannan på mig. Kolla in vad lurvig och mysig den var 🙂 Glenn Hysén och Nathalie valde att stå en bit ifrån. Jag förstår varför!

Jenny Berggren (Ace of Base) och Jennie Benjaminsson (Sveriges Mästerkock) roade mig hela dagen. Tack vare  de här tjejerna och en stor godisskål så gick tiden faktiskt ganska fort.

Fröken Sverige, Johanna Lind var oxå på plats och gjorde dagen i studion ännu trevligare.

2 kommentarer till Inspelning av Copycat Singers

  1. Jättetrevligt att träffa dig igår Gabriel! 🙂 Och vilken trevlig blogg du har! Ta hand om dig, vi ses! /Jennie

  2. Stina skriver:

    En spindel i håret!? Hade de där vart jag hade jag varit borta på 5 sek, min stora fobi är spindlar :S huvva!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *