Inspelning av Postkodmiljonären

Tobias Karlsson, Gabriel Forss, Postkodmiljonären, Tv4, Sos barnbyar

Igår morse flög jag och Tobias ner till Göteborg för att medverka i Postkodmiljonären. Nästa vecka sänder TV4 specialprogram där olika personer tävlar för en välgörenhetsorganisation. Vi valde att tävla för SOS-barnbyar som jag har ett nära samarbete med genom mina Du kan sjunga gospelkörer. Under många år har kören varit med och skänkt pengar till en barnby i Brovary i Ukraina och fler av körens medlemmar har dessutom fadderbarn i byn. Känner mig egentligen inte tillräckligt allmänbildad för att medverka i Postkodmiljonären, men när det var för en god sak kunde jag helt enkelt inte tacka nej. Dessutom är det lite kittlande att kasta sig ut och testa sina gränser.

501_1599352939_n

Rickard Sjöberg har lett 720 program av Postkodmiljonären och är verkligen ett superproffs i sin programledarroll. Vi hade vansinnigt roligt och skrattade massor under inspelningen. Våra program kommer att sändas på tisdag 4 mars, onsdag 5 mars och torsdag 6 mars kl 18.25 i TV4.

unnamed

Har haft lite problem med sömnen sedan jag kom hem till Sverige. Blev bara tre timmar igår så jag var väldigt tacksam för att få en uppfräschning i sminket.

Gabriel Forss, Tobias Karlsson, POstkodmiljonären, Tv4

Dagarna blir aldrig tråkiga när jag umgås med min underbara vän Tobias. Nu hade vi inte setts på nästan tre månader så vi hade väldigt mycket att uppdatera och prata igenom. Strykrummet blev en perfekt tillflyktsort mellan tagningarna i studion.

3 kommentarer till Inspelning av Postkodmiljonären

 1. Anita skriver:

  Ska bli kul att se er på TV snart!
  Jag säger som Julia; saknar Tobias i Lets dance! Det hör till att han ska vara med där! (Ja, jag förstår att det finns annat han vill/ska göra….men ändå!)
  Ha det bra!
  Kram Anita

 2. Julia skriver:

  Menar ju inte att jag kommer kunna va me där.
  Det är ju bara för kändisar.
  Men oj va kul det hade varit om man hade fått göra nåt sånt i livet 🙂
  Och det säger ju dom som är med också 🙂
  Att det är himla skoj 🙂

 3. Julia skriver:

  Oh va kul 🙂
  Saknar han så i lets dance hälsa han det 🙂
  Ska titta på er fina ni varje dag 🙂
  Stor kram och kärlek 🙂
  Tänk om man fick va med i lets dance 🙂
  Jag har dansat gammeldans , bugg och jazz så kul
  🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *