Inspelning av promotionfilm

Så här ser ni mig inte ofta. Även fast jag använder pianot ganska mycket när jag skriver körarrangemang så är jag faktiskt helt usel på att spela. Skulle aldrig falla mig in att spela piano offentligt. Men idag gjorde jag ett undantag kan man säga 🙂 Jag spelade in en promotionfilm för ett projekt som jag ska leda nästa höst. Det är en stor konsert med massa olika barnkörer som ska hållas i nya konserthuset i Uppsala. Filmen innehåller en nyskriven låt som jag tolkar på mitt sätt bakom pianot kan man säga. Det var skoj och vi får se hur resultatet blir om några veckor gissar jag.

Dimitri Keiski som vann finalen av True Talent var också med på filminspelningen och han är betydligt mer bekväm bakom sin gitarr än vad jag är vid pianot.

Här är några av de ca 700 barn som kommer att vara med på konserten nästa höst. Nu ska jag sova exakt 5 timmar innan jag ska ta ett tidigt flyg ner till Helsingborg för att fotograferas till mitt bokomslag. God natt kära vänner!!

Kram

En kommentar till Inspelning av promotionfilm

  1. Neta skriver:

    Synd att det är i vårt konserthus det är ju inte tillgängligt för oss handikappade trots att det bara är några år gammalt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *