Inspelningsdag med Renée Nyberg

Idag har jag hängt med den här härliga kvinnan hela dan. Renée Nyberg och jag har börjat inspelningen av ett TV-program som kommer så småningom. Vi tog en lunchpaus på Berns  Salonger. Har ni inte varit där och käkat lunch kan jag varmt rekommendera den. De serverar asiatisk mat med en lite lyxigare touch. Sen är det givetvis underbart att njuta av en måltid i denna sagolikt vackra miljö. Jag lovar att berätta mer om programmet lite längre fram.

Här är några bilder som fotografen Joakim Palm Karlsson tog på mig på Berns Salonger för ett år sedan.

6 kommentarer till Inspelningsdag med Renée Nyberg

 1. Barbro skriver:

  Vilka fina bilder på dej!!Ha en fortsatt bra onsdagskväll och många kramar från en trogen läsare av din blogg.

 2. Julia skriver:

  ”Fri” fast man e ihop menade jag ju självklart inte vänstra me andra. Utan e det rätt person man e ihop me så tror jag man känner sig fri o glad 🙂 inte jämt men för det mesta 🙂 jag vet inte har aldrig varit älskad tyvärr i dom relationer jag haft kram 🙁

 3. Julia skriver:

  Såg avsnittet nu hos Hanna o Amanda 🙂 Vilken fin människa du är Gabriel 🙂 så ärlig rak o härlig 🙂 har svar på det mesta o förklaringar 🙂 känner igen mig så mycket i dig för du e en människa som vet vad du vill o står för det 🙂 så sant det du säger tror jag att ju äldre man blir kanske det blir svårare att dela livet me nån. Men jag tror att ju äldre vi blir så blir vi ju visare me förhoppningsvis o då kanske det blir lättare att bli ihop me nån än om du blivit det tidigare i livet. Tycker också ensamheten e hemsk o tomheten för man har så mycket kärlek inom sig som man vill dela me nån. Dela hela livet me nån allt 🙂 men det kan det ju inte va vem som Hellst mycket ska klaffa o klicka 🙂 o man ska känna sig fri fast man e ihop 🙂 det tror jag e kärlek o ha kul ihop 🙂 tror absolut du kommer träffa nån som du kan dela livet me så som du önskar för du e så fin o härlig på alla sätt o vis 🙂 stor kram till dig du underbara love Julia 🙂

 4. Julia skriver:

  Här ska firas me tårta heja Obama heja Amerika 🙂 love Julia 🙂

 5. Julia skriver:

  Vad härligt Obama e kvar 🙂 Jippi 🙂 tjingeling!

 6. Julia skriver:

  Jättevackra bilder 🙂 kram o natti. Vad härligt allt du får va me om 🙂 jag saknade kören i måndags snyft. Love Julia.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *