Intervju o fotografering

Oj nu har jag varit dålig på att uppdatera bloggen ett par dar. I torsdags gjorde jag en intervju för ungdomsmagasinet Troligt. Det är en tidning som riktar sig till kristna ungdomar och vi pratade om känslan att känns sig annorlunda. I tonåren är det extra jobbigt att inte passa in i mallen och jag hoppas att jag med min bakgrund får möjlighet att ge lite hopp till ungdomar ute i landet. Vädret var perfekt för fotografering och vi höll till på bryggorna i Hammarby Sjöstad.

Helt plötsligt kommer en stark vindpust och drar med sig en av de stora blixtarna rakt ner i vattnet. Vi fick avbryta för en stund och försöka lägga den på tork. Vet faktiskt inte hur det gick till slut. En blixt innehåller enormt mycket teknik som inte bör komma i kontakt med vatten. Kan tänka mig att prislappen inte är helt billig på den här fotoutrustningen.

Till slut kunde vi i alla fall avsluta fotograferingen och resultatet kommer i höst.

2 kommentarer till Intervju o fotografering

  1. C skriver:

    Du är bra Gabriel! Och det du gör är viktigt för många! Välkommen till Göteborg i höst! Jag jobbar för att min mamma ska börja sjunga, vi får se om jag lyckas. 😉

  2. Julia skriver:

    Tur att ungdomar får ha en så fin förebild i livet som du Gabriel 🙂 Dom behöver dig lika mycket som alla vi andra 🙂 Love Julia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *