Jag har blivit påkörd!

Sitter på akuten och väntar på att bli undersökt av en doktor. För några timmar sedan var jag ute och åkte i min bil. Jag stannade vid en rondell i Sickla och väntade att bilarna skulle passera så att jag kunde åka in i rondellen. När jag står och väntar på min tur känner jag plötsligt en fet smäll bakifrån. Min nacke knycker till och får sig en rejäl omgång. Jag går ur bilen och möts av en dam som sitter i sin skåpbil och ursäktar sig. Jag frågar vad hon håller på med och hon svarar att hon kör här varje dag och vet mycket väl att det är en rondell. Och ändå stannade du inte fyllde jag i. Ja, jag vet inte varför sa den chockade damen. Jag tog alla hennes uppgifter och ringde sjukvårdsupplysningen som beordrade mig att genast åka till akuten. Så här är jag nu och väntar på att få min nacke undersökt. Hoppas verkligen inte att jag dragit på mig en wiplashskada. Vi får se vad doktorn säger!
/>
20121016-214916.jpg

20121016-215002.jpg

20121016-215021.jpg

17 kommentarer till Jag har blivit påkörd!

 1. Kristina Jonsson skriver:

  Så fruktansvärt! Krya på dig Gabriel!
  Du är glädjespridaren nr 1!
  Soliga hälsningar
  Kristina

 2. Gudrun Nilsson skriver:

  Hoppas det är ok. med dig Gabriel. Du har redan fått många goda råd.
  Hoppas du är medveten om att vi är många som älskar dig för den du är och tänker på dig!
  Kram och var rädd om dig!
  Gudrun Nilsson med familj hälsar, från Malmö

 3. Julia skriver:

  Hej igen Gabriel. Hoppas allt gått bra för dig o att du är i Malmö hos kören snart. Själv blev jag dålig idag o fick ta mig till vårdcentralen. Där upptäckte dom att jag har extraslag på hjärtat. Ska få remiss o undersöka det o kanske få medicin som ser till att hjärtat slår som det ska. Det me hjärtat har antagligen varit orsaken till att jag varit så trött på siståne. Hoppas jag får kontrollen o medicinen innan New York resan stor kram Julia o lycka till o hoppas vi hörs snart här på bloggen fina du.

 4. Lisbeth Bagge skriver:

  Usch läste först nu vad du varit med om. Hoppas verkligen att du inte får något besvär av det.Kram och jag tänker på dig/Lisbeth

 5. Carina Forzelius skriver:

  Hoppas att det går bra. Vilken otäck upplevelse. Hoppas det inte är för allvarligt och att du blir bättre och inte har för ont. Tack och lov att du ändå hade änglavakt. Styrkekramar och god bless you. Kram

 6. Carina skriver:

  Hej Gabriel. Så fruktansvärt. Jag hoppas verkligen att det inte är för allvarligt. Nog jobbigt för dig ändå. Styrkekramar och god bless you. Kram Carina

 7. Monika skriver:

  Har själv blivit påkörd för ett par år sedan. Fick en lättare Whiplash. Men det går få bort den om man träffar en bra sjukgymnast och tränar. Hör av dig om du behöver numret till en som är speciliserad på detta. Hoppas på att alla kotter är hela bra. För att då kan man bli bra igen. Håller tummarna för dig.

 8. Anne skriver:

  Hoppas verkligen smärtan försvinner och att
  du inte åkt på några bestånende skador.
  Blev också både chockad och ledsen när jag läste vad som hänt.

  Stor kram till dig

 9. Anne-Li skriver:

  Vill bara ge dig ett råd mitt i allt elände… Anmäl skadan/händelsen till ditt försäkringsbolag. Wiplash-skador är inte alltid synliga direkt utan kan komma år efteråt, och då är det försent att kontakta försäkringsbolaget. Bara så att du inte blir utan ersättning om det värsta skulle inträffa…

  Krya på dig!
  Kram

 10. Janet (DKSG Malmö) skriver:

  Usch nääää! Råkade ut för samma sak för en månad sen! Det är så obehagligt när de kör in i en på det sättet! Min bil var 1,5 vecka på verkstan m jag klarade mig! Håller tummar o tår att det går lika bra för dig! Whiplash är inte att leka med! Kraumar

 11. Julia skriver:

  Hoppas du snart får träffa en doktor och att det trots allt gått bra och du inte fått sån där nackskada och att du får åka hem o sova. Stor kram o natti från Julia. Take care!

 12. Julia skriver:

  Det e verkligen inte kul att sitta på akuten o den enorma tid det tar man har ju annat att göra. Sova tex o du ska ju till Malmö i morn osv lycka till kära du skittrist detta!!!!!!Kramiz. Vi får verkligen hoppas på det bästa o be till Gud kram.

 13. Hanna skriver:

  Men vännen då! Vilken otäck händelse. Vilken kvinna och vilken kommentar från henne ”jag kör här varje dag” Hoppas verkligen inte att du ådrog dig någon bestående skada. Rinde du inte polisen också, gjorde en anmälan! Krya på dig. Håller tummarna så hårt jag kan, för dig.
  Bamsekram

 14. Julia skriver:

  Fattar inte det ska bli lessna gubbar där det ser ut som glada dumma dator!!!!!! Gubbarna e lessna kram Julia. Snyft så lessen du ska råka ut för sånt här skit!!!!!!!

 15. Julia skriver:

  Hej Gabriel! Tittade förbi bloggen nu innan jag skulle ut me hundarna. Vad chockad jag blev o lessen :o( Jad det får vi verkligen hoppas att det inte e så illa! Stackars dig jag lider verkligen me dig :o( Stort lycka till o en bamsekram från mig love Julia!!!

 16. camilla skriver:

  Gabriel hur är det med dig har du träffat Dr en
  hoppas du klarade dig från skada i nacken kram
  Camillla

 17. Anna B skriver:

  Jag håller tummen för att du inte skadat dig allvarligt…och att du snart får lämna akuten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *