Julgalan rullar vidare

Julgalan rullar vidare. Igår körde vi fjärde kvällen ute på Friends Arena och det var 12 000 pers på plats. Närmare 10 000 av dem åt julbord vilket ju måste vara världsrekord. Jag kan inte förstå hur man lyckas trolla fram så mycket mat. Jag som knappt lyckas styra ihop en middag här hemma till mina närmaste vänner. På tal om det så borde jag gå en matlagningskurs. Kanske får bli mitt nyårslöfte inför nästa år. Vi får se, har några veckor kvar att bestämma mig 🙂 På bilden ser ni Hanna Hedlund som är konferencier och håller ihop Julgalan. Lisa Miskovski bjuder på tre av sina största hits. Dea Norberg och Britta Bergström körar och Peter Jöback kör tre nummer varav min kör är med på två.

Mitt ute i arena står jag på en scen och leder min kör. Jag kommunicerar med kören via en mikrofon. Inte helt enkelt att leda en kör på hundra meters avstånd. Minst sagt en utmaning!

Jag måste erkänna att det är ganska vackert med vintern. Nej det är inte alperna, det är Hammarby Sjöstad 🙂

 

4 kommentarer till Julgalan rullar vidare

 1. Julia skriver:

  Tänkte på när du inte gillar kylan då e det faktiskt härligt med hudkräm 🙂 Mitt ex använder den me det funkar lika bra till killar 🙂

 2. Julia skriver:

  Tänkte bara tipsa dig vännen ifall att du har torra händer eller torr hud så kan man köpa en hudkräm som heter Body Butter 🙂 jag har me oliv. Den är underbar för huden sval o harmonisk 🙂 bara ett tips utifall att du behöver nåt sånt kram Julia. Jag har köpt min på Coop det finns i olika dofter cocos, mango, valnöt, oliv osv 🙂 OBS när du tog i hand på konserten i kyrkan tyckte jag ej du hade torra händer men det bli så när det är riktigt kallt kram 🙂

 3. marie skriver:

  Heja Gabriel äntligen något positivt om vintern. Måste också tacka för härliga kvällar på ”friends” har haft så roligt och fått nya vänner. Lycka till i Helsingborg. Stor kram

 4. Pernilla skriver:

  Kära körledare! Tack för trevliga dagar i Arenan. Trots att vi inte hördes så bra, har det varit super att vara med i detta sammanhang. Och trots avståndet ut till dig i arenan var långt, funkade kommunikationen bra. Med trygg och vänlig stämma och vida gester leddes vi rätt. Hoppas Helsingborg blir bättre ljudmässigt, stort lycka till där nere. Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *