Julklappar och trafikkaos!

Det är mycket köra bil här i Miami och ibland blir man TOKIG på all trafik. Jag försöker välja vägar som är smidiga men ofta går det inte att undvika kaos. Imorse skulle jag åka upp till Aventura för att käka frukost med min vän Filippa Reading. Jag råkade missa en avfart och det tog evigheter innan jag kunde svänga runt och komma tillbaka. Nåja nu har jag skrivit av mig det värsta om trafikläget 🙂 Förutom det har dagen varit underbar!

Filippa och jag käkade frukost på Starbucks. Ni som följer min blogg vet vid det här laget att jag älskar deras frukost. Jag lärde känna Filippa förra vinter då hon tog väl hand om mig under min vistelse här i Florida. Filippa är mäklare och jobbar nu även med ett annat riktigt spännande projekt som jag ska berätta mer om lite längre fram.

Jag fick en jättefin julklapp som kommer passa bra in här hemma i lägenheten. Visst var lyktan snygg. Blev så glad!!

Efter lite shopping mötte jag upp mina kompisar Armen och Wesley på stranden. Vi käkade en sen lunch på favorithaket Lime där de serverar mexikansk snabbmat. Kvällen har jag spenderat hemma med att arrangera låtar till konserten i New York nästa vecka. Nu är det dags att sova! Godnatt eller godmorgon för er där hemma. Kram

 

 

4 kommentarer till Julklappar och trafikkaos!

 1. Julia skriver:

  Nu har mina barn åkt me sin pappa till Norrland 🙁 va tomt det blev usch ej kul sånt här 🙁 tomt…..

 2. Monica skriver:

  Det ska bli spännande att få ta del av ditt låtval. Precis som Meta så hoppas jag på ”Hjärtat”, den är verkligen fantastisk att sjunga i ditt arrangemeng.
  Jag passsar på att önska dig en GOD JUL redan nu, snart kommer barn och barnbarn och sen har farmor/ mormor inte tid att sitta framför datorn !
  Kramar från Monica

 3. Julia skriver:

  Ja här e också en likblek som skulle behöva lite sol 🙂

 4. Meta skriver:

  Är så nyfiken på låtarna inför NY. Hoppas på inslag av något riktigt svenskt och stämningsfullt… kanske Underbart eller Håll mitt hjärta. Du vet – låtar vi gillar gör vi också riktigt bra (och vi gillar VERKLIGEN dessa två).
  Om en vecka är det strax dags att sätta sig på tåget till Kastrup och så bär det iväg. När kommer du själv till NY?
  Hade hoppats hinna sola lite så man inte står där som ett gråblekt lik bredvid din solbrända nuna men det ser risigt ut…
  God Jul och stor Kram så ses vi i NY!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *