Julkonsert på Mood

One Voice och jag körde en minijulkonsert på Mood igår eftermiddag. Mitt i all julshopping försökte vi sprida lite värme och lugn med några av våra käraste julsånger. Det är lite speciellt att sjunga i ett köpcentrum, särskilt när det är softare  låtar som ska framföras. Men vi gjorde så gott vi kunde och jag hoppas att publiken som var där fick med sig en gnutta julstämning hem.

Idag är det tandläkarbesök på schemat och diverse ärenden på stan som ska uträttas. Ska även börja plugga in nya låtar för en TV-konsert som jag ska spela in med One Voice på onsdag.

2 kommentarer till Julkonsert på Mood

  1. Carina Johnsson skriver:

    Jag har också varit till tandis idag.Har haft semester i 1 vecka men idag var jag tillbaka på jobbet igen.Längtar till din konsert på TV.n.Jag har varit på 3 julkonserter med Magnus Carlsson denna vecka.Han är ju helt enastående med sin vackra röst.Kram till dej min vän.

  2. Julia skriver:

    Fy fått så ont i ryggen så jag knappt kan röra mig 🙁 skit ska ju packa fixa o sånt ju 🙁 usch måste bli bra snart 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *