Julskyltningssång på Stureplan och släktmiddag!

Kl 16.00 idag tändes hela Stockholm upp av ca 600.000 juleljus. För att fira in den kommande högtiden så bjöd jag och delar av Du kan sjunga gospelkören på sång på Stureplan. Underbara Agneta Sjödin var konferencier och Ulla Hamilton berättade varför Stockholm i år kommer att lysa och glittra extra mycket till jul. Regnet hängde i luften men vi hade riktigt tur och klarade oss från stora skurar. Det blev faktiskt en stämningsfull timme där nere vid svampen och publiken var med och klappade för att hålla värmen.

Uppe på själva svampen avtäcktes den här enorma Disney-installationen. Inspiration till den här utsmyckningen har Stockholmstad fått från Piccadilly Circus i London.

Kören sjöng 6 låtar och min kära bror Jocke satt som alltid vid pianot.

Tidigare på dagen hade vi släktmiddag på Blommenhof i Nyköping. Min mamma och pappa har ju precis firat sin guldbröllopsdag och idag bjöd dom oss alla på en festlig middag. Här ser ni mig tillsammans med mina bröder Joachim och Alexander och mamma och pappa i mitten.

En kalventrecote med citronsmör och potatiskaka fick vi till huvudrätt.

Flera av bilderna är tagna av min otroligt begåvade kusin Sofia som ni ser till vänster. Bredvid henne sitter syskonbarnen Josephine och Victoria. Längst till höger min andra kusin Alice.

Hela släkten Forss samlade under ett och samma tak. Det händer inte ofta så jag är glad att vi fick möjlighet att fira mina föräldrar idag.

4 kommentarer till Julskyltningssång på Stureplan och släktmiddag!

 1. Lena skriver:

  Hoppas ni trivdes hos oss på Blommenhof, ni är välkomna tillbaka.
  Hälsningar
  Lena i receptionen

 2. Stina skriver:

  Vilken häftig gran! Jösses 600 000 juleljus, inte illa alltså!
  Vad kul du måste ha haft bland alla dessa människor 🙂

  Kram kram

  • gabrielforss skriver:

   Ja det är helt galet mycket ljus i Stockholm just nu. Hela stan lyser. Det var en kul tillställning. Hoppas allt är bra med dig!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *