Konsert för Världens Barn

Tallåsaulan i Katrineholm var helt fullsatt ikväll när Team Gabriel och jag gästade den årliga konserten till förmån för Världens Barn. Det var en lite bantad version av min körslagetkör. Nu menar jag bantad i antal medlemmar och inget annat 🙂 Flera hade nämligen fått förhinder och kunde inte medverka. Men jag måste säga att det svängde på riktigt bra i alla fall och kören sjöng vackrare än någonsin. Vi avslutade med Leonard Cohens ”Halleluja” som vi sjöng på finalen av Körslaget i våras.

Stina Järperud på Katrineholms- Kuriren har tagit den här bilden. Förutom att Team Gabriel sjöng så ledde jag några allsånger…

…ca 200 sångare från Kulturskolan och andra körer medverkade på konserten. Katrineholm har några riktiga eldsjälar till musiklärare och körledare. Tack för den enorma insats ni gör för alla elever i kommunen!

Innan spelningen blev det lite häng i logen. Linkan och Herman var som vanligt i farten och höll låda till allas vår glädje:-)

Cia, Linkan, Linda och Carro älskar kameran. Efter ett halvår med mig som körledare så vet dom att kameran åker fram titt som tätt.

Herman, Frida, Sofie och Kim var oxå överlyckliga för att äntligen få vara med på bild 🙂

Inte helt lätt att se men det är jag och kören på scenen 🙂

2 kommentarer till Konsert för Världens Barn

 1. Eva Andersson skriver:

  Härligt med så mycket folk i aulan =)

  Ha en bra kväll och söndag!

  Kramar

 2. Stina skriver:

  Vilken härlig kväll du hade Gabriel, med kören och allt måste de vart super häftigt.

  Hoppas allt är bra med dig och att du haft en trevlig helg 🙂

  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *