Konsert i Vallentuna Kyrka!

Många jubileum har det varit den här helgen och idag var det Vallentuna Gospelkör som firade 10 år. Jag var inbjuden som gästartist och kyrkan var knökfull. Det var första gången som jag sjöng med den här kören och dom var verkligen superbra. Körledaren Mie Johansson är en riktigt inspiratör och jag förstår att kören älskar att sjunga under hennes ledning.

Som vanligt när jag är i farten så blir det en hel del sång med publiken. Inget undantag ikväll vill jag lova. Vallentuna Kyrka gungade rejält och publiken både sjöng och dansade i bänkarna 🙂

2 kommentarer till Konsert i Vallentuna Kyrka!

  1. Stina skriver:

    Vilken fin kyrka, härligt stämming de måste vart där i krykan och kan tänka mig att de blev häfitg när körerna sjöng.

    Kram kram 🙂

  2. Madeleine Rydell skriver:

    Det blev en fartfylld & mysig söndag i fina Vallentuna Kyrka som var knökfull som du skriver – körerna var jätteduktiga men du var förstås Bäst, stilig & superproffsig.

    Kram & tack Madeleine & Rasmus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *