Konsert med Du kan sjunga gospel i Stockholm

Har precis landat hemma efter en magisk kväll. Min härliga Du kan sjunga gospelkör har verkligen toppat sig själva den här terminen och resultatet av allt hårt slit blev en grym konsert med närmare 2000 pers i publiken. Superpfroffsiga Andreas Lundstedt gästade med två Alcazarlåtar, sin första mellohit och en gammal Skifs klassiker. Underbara Lina Hedlund kom upp och spontangästade på ”Stay the night”. Hela 900-mannakören dansade loss och gav järnet. Jag är en mycket stolt och glad körledare!! Tack alla fantastiska körsångare för den här terminen!

Jag fick massor av fina presenter och blommor. Dessutom en säck med pengar till Friends och ”Gabriels Änglar”. Tusen tack!

Den här tårtan har Marcus Lundqvist skapat. Visst är den cool? Jag fick den av altsångarna. Finner inte ord för hur fina ni är!

Kram

6 kommentarer till Konsert med Du kan sjunga gospel i Stockholm

 1. Gully skriver:

  Tack Gabriel och hela kören. Helt oroligt bra konsert. Låtarna var väldigt bra och kul att sjunga. Ser fram emot nästa termin.

 2. Liselott skriver:

  Tack för ytterligare en upplyftande termin och härlig avslutning. Du är en fantastisk ledare som med din glädje och ditt engagemang får en att känna sig sedd och ledd trots att vi är så många. Det behövs inga vitamintillskott när man får vara med dig en gång i veckan.

 3. Marie Törnqvist skriver:

  Är ffa i ett glädjerus efter gårdagkvällen. Tack Gabriel för att du finns och sprider så mkt glädje och inspiration. Andreas var också helt outstanding!! ha nu en härlig jul och ledighet så ses vi i mars. Kram

 4. Annicka skriver:

  Det här var nog den bästa konserten sedan vi startade.
  Så himla mycket glädje, Gabriel. Tack för att du finns! Fantastiskt kul. Gick och la mig med en sådan härlig känsla i kroppen och vaknade lika glad som igår. Syns i mars. Ha en välförtjänt julledighet och njut med dina nära och kära. Kram kram

 5. Eva-Lena skriver:

  Tack själv 🙂 ! Var en superkul kväll, och termin :). Ser fram mot nästa omgång :). Ha det bra så syns vi snart igen :). Kram!

 6. Lisa skriver:

  Tack Gabriel för en underbar konsert!!! Utan dig hade det aldrig gått. Vi ses nästa termin…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *