Körhelg med One Voice

Precis hemkommen från en körhelg med One Voice ute på Såstaholm. Vi har övat in nytt material till vår repertoar och det kändes bra att få köra ett intensivt dygn och bara mata in låtar. Vi åkte ut igår eftermiddag, fikade och repeterade. Fikade lite till och repeterade 🙂 Så generöst med mat, godis, kakor och tårtor att jag förmodligen inte skulle kunna stanna längre än just ett dygn. Min karaktär är lika med noll och jag häver i mig varenda liten karamell som bjuds. Runt midnatt gick vi loss i kostymförrådet som ni kan se på bilden. Såstaholm var tidigare ett slott där pensionerade skådespelare bodde tillsammans. Hela byggnaden andas teater och därför har man kvar ett stort lager av kostymer. Vi skrattade gott åt varandras outfits!

Hårda repetitionstimmar med mycket finjusteringar och detaljövningar. Vi gick in och putsade på enstaka ord för att alla skulle sätta tonerna samtidigt och låta som One Voice.

Jag och Jenny Alfvén en bra bit efter midnatt!

Maten var gudomlig. Igår blev vi serverade kyckling och vårprimörer. Efterrätten bestod av vit choklad och smultronsorbet.

Jag tror faktiskt på lila hår. Kanske borde jag förnya min vårlook? Bara ett år kvar till 40, dags för en förändring 🙂

Angela Holland gick in i sin roll som discodrottning till 100%.

Min bordsdam för kvällen var vackra Linda Rönnbäck.

 

3 kommentarer till Körhelg med One Voice

 1. Julia skriver:

  Lila hår ha ha jo men rosa jacka va snyggt 🙂 härliga du kram 🙂 Jag slukar också godis hit och dit 🙂 Är nog det ostadiga vädret som gör det 🙂 vi skyller på det 🙂 min son vaknade nu 20 över 2 🙁 gå upp mitt i natten usch 🙁 och det tog slut igen me killen 🙁 bäst va singel man gör inte slut me sig själv iallafall 🙂 Hoppas han somnar om kram o go natt 🙂

  • Julia skriver:

   Han somnade aldrig om 🙁 kännt mig helt blåst i huvet hela dan 🙁 jobbigt att inte få sova 🙁 och man är ju bara en så det finna ingen att lämna över till heller kram. Ser mörkt ut på sångfronten me Gabriel 🙁 tror inte jag kan komma till kören mer/denna termin trist 🙁 hoppas nästa liv blir bättre som knott för det här e inte värdigt 🙁 tvungen gnälla lite ibland kram.

 2. Lotta skriver:

  Du verkar ha en mycket trevlig helg 🙂
  Sköna bilder 🙂
  Kram/Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *