Malmö med kör och Charlotte

Mina onsdagsrutiner är tillbaka till det normala och det känns riktigt bra. Jag tog 13.45 flighten ner till Kastrup igår och mötte upp Charlotte Perrelli på Hilton i Malmö för en sen lunch. Charlotte gör just nu succé i ”Evita” på Operan i Malmö, får du en chans så gå och se den. Jag vet dock att det är ganska svårt att få tag på biljetter. Det var väldigt längesen vi satt ner och bara pratade, så vi hade mycket att gå igenom. Skönt med vänner som alltid är nära, även fast det kan gå långa perioder mellan gångerna man ses.

Klockan 19.00 drog jag igång en ny termin av Du kan sjunga gospel i Malmö. Det var jättemånga sångsugna skåningar som kom till St:Johannekyrka denna kväll. Vi övade in 2 nya låtar och det var nästan så att taket lyfte på den gamla kyrkbyggnaden.

Klockan 20.30 klev jag av scenen, bytte om och skyndade mig tillbaka till Kastrup för att hinna med sista flighten hem till Stockholm.

Jag mötte upp Charlotte ute på flygplatsen. Hon slog nog världsrekord igår. 21.28 gick hon av scenen och 21.36 satt hon på tåget till Kastrup. Då hade hon sprungit från Operan i höga klackar och dessutom hunnit lösa biljett. Proffsigt!! SAS har nu till min glädje börjat med WiFi ombord så jag passade på att introducera Charlotte till Twitter på vår väg genom molnen. Följ oss gärna där twitter.com/gabrielforss och twitter.com/LaPerrelli

3 kommentarer till Malmö med kör och Charlotte

 1. Julia skriver:

  Gud va ni ser roliga ut på sista bilden ha ha goa ni e 🙂

 2. Janet (DKSG Malmö) skriver:

  Haaaaaaarrrrleeeeeeet!
  Ser framot emot att både Charlotte och Fred kommer att vara våra gästartister på konserten i november! =)=) Det hade väl varit nimt (skånkt ord för enkelt o bra)?!
  Och ”Sicket ös det hade blitt” =D
  Kraumar
  //Janet

 3. Julia skriver:

  Ja det va verkligen otrolig 🙂 vilket krut i tjejen 🙂 kvinnor klarar allt ha ha 🙂 stor kram t er båda love Julia 🙂 o vad många som kom o sjöng kul 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *