Körsång mitt på Kungsgatan ikväll!

Så här såg det ut när vi ikväll genomförde det hemliga uppdraget som jag skrev om igår. Mitt på Kungsgatan i Stockholm tågade jag fram med 200 av mina körsångare från Du kan sjunga gospel. Vi stannade upp i höjd med Teliabutiken och sjöng ett par sånger. I natt släpps nämligen iPhone 4S och jag hade fått i uppdrag av Telia att uppmärksamma detta lite extra i både Stockholm och Malmö prick 22.30. Eftersom jag inte kunde vara på båda platser samtidigt så fick min Malmökör sjunga utan min ledning idag. Fick en rapport direkt efter att det hade gått strålande.

Hela spektaklet har filmats och kommer inom kort att släppas lite överallt. Jag älskar den här typen av uppdrag som inte är regisserade utan kan bli lite hur som helst. Tack alla ni som var med ikväll både i kören och publiken.

5 kommentarer till Körsång mitt på Kungsgatan ikväll!

 1. Carina J i Färila skriver:

  Hej Gabriel.Vill önska dej Välkommen till Hälsingland och Ljusdal imorronkväll.Jag ska kolla på er körduell på IP , vi kanske ses där.Då kanske jag kan få ta ett kort av dej och mej och kanske Andreas också.Det skulle vara kul.
  Kramar och gonatt. Carina Johnsson i Färila.

 2. Gill skriver:

  Tjohooooooooooooo vad det är skoj och busa 🙂 .ochsjunga vi är kanske lite galna jag och bästa vännen SUss som kör över 20 mil tur o retur för lite buskulsångochtrevligakörvänner och så kul med hemliga uppdrag 🙂 …men vi Gört! för vi Gillar´t! och mår bra av det. Mera sånt:)

 3. […] Tyvärr kunde jag inte vara med, men enligt säkra källor – det vill säga mina körkompisar och körledare Gabriel Forss, var det en väldigt lyckad flash mob. Läs mer om detta på Gabriels blogg! […]

 4. Marie O skriver:

  Det var så enormt roligt att vi fick möjligheten att göra detta! Går fortfarande med ett stort leende och känner mig helt hög. Tack, Gabriel för att vi fick vara med om det här!
  Kram

 5. Tina skriver:

  Ska bli kul att se även ifrån Stockholm hur det gick ”! Vi hade jättekul och mågra tittade lite konstigt på oss där vi hade samlats och jag fick även en fråga vad det var som var på gång då alla var vitklädda! Goseplkramizzar Tina DKSG, Malmö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *