Kungligt firande!!

Idag har jag varit på en liten tillställning på Mälarpaviljongen. Min gode vän Roger Lundgren släppte det andra numret av tidningen ”Kungligt” och det ville vi så klart fira. Tre tjejer som njöt av solen var Margaretha Julle, Sonja Aldén och Natasha Bedingfield. Roger har gjort en stor intervju med Natasha i det nya numret och hon råkade vara här i Sverige den här veckan och spela in nytt material till sin kommande platta. För er som inte har full koll på hennes karriär så slog hon igenom 2004 med dunder och brak över hela världen. Natasha har sålt mer än 15 miljoner plattor och bor i Los Angeles. Vi träffades första gången 2003 i London då jag och Carola var där och firade min födelsedag. Vi bodde då hemma hos Natasha och hennes bror Daniel Bedingfield.

Här är en bild från Victoria Station i London 2003. Jag ser verkligen inte klok ut men Natasha och hennes syster Nikola är jättefina!

Roger Lundgren visade stolt upp sitt fina magasin och det är verkligen en perfekt ”gå bort” present. Istället för en blomma så är det här ett snygg alternativ som man gärna vill ha liggandes framme på bordet. Jag är inte mutad att säga detta, det är faktiskt min mammas ord. Hon älskar den kungliga tidningen!

Politikern Erik Slottner var på plats och vi passade på att posera framför kameran.

Kvällen avslutades med en middag på Restaurang J i Nacka Strand tillsammans med Roger, Mikael Ahlström och Margaretha Julle. En skön sommarkväll i Stockholm när livet är som allra bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *