Långintervju på Radio1

En två timmar lång radiointervju gjorde jag idag och det är ganska ovanligt. Kanalen heter Radio 1 och sänder bara prat och ingen musik. Härliga Kim Kärnfalk intervjuade mig och samtalet kretsade runt min bok Äntligen. Vi hann verkligen djupdyka ner i min berättelse. För varje intervju jag gör så lär jag mig mer om mig själv. Låter kanske flummigt, men idag sa Kim tex. -Gabriel, sökte du dig till schlagervärlden för att du kände en samhörighet med andra människor där? Något jag aldrig har tänkt på överhuvudtaget. Jag hamnade bara i Melodifestivalen. Först stod jag i kören 1995 och 1996. Sen vann jag med Blond 1997. Kanske har Kim rätt, kanske sökte jag mig omedvetet till en samhörighet när jag var som mest förvirrad.

6 kommentarer till Långintervju på Radio1

 1. Eva skriver:

  Jag läste nyss i Aftonbladet och blev så rörd. För inte länge sedan hittade jag min själsfrände i en annan kvinna efter att hela mitt liv trott jag var hetero. Tyvärr verkar det som att jag får lämna min församling, eftersom jag visserligen får vara med, men inte får tjäna med min sång. Det går inte ihop för mig, och är en enorm sorg. Jag ska skaff din bok, för det verkar som att den kan ge mig massor. Kram till dig Gabriel – du är fantastisk och alltid varit det

  • Julia skriver:

   Jag skäms när jag hör att jag bor i ett land där man inte för va sig själv o älska vem man vill! Jesus älskar alla människor som dom är det ska vi också göra. Det är väl att vara Guds avbild el hur!? Sång o kärlek hör ihop! Hoppas dom fattar bättre snart o ber dig om ursäkt. Stor kram love Julia. Boken har hjlp mig jättemycket så köp den 🙂

   • Eva skriver:

    Tack, det ska jag! Jesus ÄR kärleken och det finns så många som inte vill ta in och diskutera ”sin” tolkning av vad Bibeln och dess grundtexter står för. Jag känner tyvärr att jag degraderats till en andra klassens kristen där jag finns nu, och det smärtar. Antingen får de acceptera hela mig eller inte alls. Men, livet går vidare och jag vet att jag en dag får använda gåvorna igen. Tack för ditt stöd!

    • Julia skriver:

     Stark du är 🙂 Ja vi får alla kämpa på 🙂 Tror o hoppas att det bästa ligger framför oss LOVE Julia 🙂

 2. Julia skriver:

  O krama härliga Kim från mig me 🙂 Hon verkar också va så äkta, härlig o jordnära 🙂 alltid gillat henne kramiz 🙂

 3. Julia skriver:

  Kan vara så 🙂 tror absolut man dras till likasinnade 🙂 det e nog dom personerna som gör att vi överlever 🙂 stor kram från Julia 🙂 hoppas du fått mest goda ord o kärlek sen du kom ut 🙂 för mig e du kärlek 🙂 det här blir nog bättre än du trodde stor kram love Julia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *