Låtar till kören

Tack för alla krya på dig hälsningar. Blev så glad i morse när jag vaknade och läste era fina inlägg. Jag ligger fortfarande i sängen och har sovit största delen av dagen. Har även gått igenom en hel mailskörd av förslag på låtar till vårterminen av Du kan sjunga gospel. Jättestort tack för alla brev. Det är en fröjd att läsa och jag blir så inspirerad av er glädje för musiken. Min favoritlåt just för tillfället heter ”When I was your man” med Bruno Mars och den spelas flitigt på radion här i USA. Tror ni att den skulle passa att sjunga i kören?

10 kommentarer till Låtar till kören

 1. Mia skriver:

  Hej Gabriel, trist att höra att du är sjuk! Jag anmälde mig precis till din kör, har aldrig varit med förut men tänkte att jag skulle ta modet till mig och anmäla mig så sagt och gjort. 🙂 Det stod att jag skulle få ett mail direkt som en bekräftelse på anmälan, men det har inte dykt upp något. Brukar det dröja? Krya på dig! Hoppas jag kommer med i din härliga kör! Kan verkligen behöva ngt som piggar upp i vardagen! //Mia

 2. Julia skriver:

  Menade 12 poäng till den me Bruno 🙂

 3. Anne skriver:

  Absolut. Vilken jättefin låt. 🙂

 4. Annika skriver:

  Jättebra låt. Tycker absolut vi ska sjunga den med kören. Krya på dig.

 5. Camilla skriver:

  Jättebra! Bra tempo! Publiken kommer att gråta!

 6. Synnöve skriver:

  Ja, varför inte? Låten är jättefin! Gillar när du väljer nya låtar som är lite otippade som körlåtar, och att du litar på att vi fixar det. Det ger oss lite större utmaning och det är kul och utvecklande. Fortsätt krya på dig! Kram

 7. Moa skriver:

  Yes! Klockren låt – – så fin!!!!

 8. Julia skriver:

  Ska vi sjunga the Rose får jag ha regnrock på mig 🙂 För då sprutar tårarna som på en ettårig man lämnar på dagis 😉 om jag ens kan börja i år hoppas det. Kram.

 9. Julia skriver:

  The Rose är min älsklings sång 🙂 Lyssnade på den senast i natt många gånger 🙂 Tycker låten e jättefin Gabriel 🙂 12 poäng från min sida ta den! 🙂 Va glad jag blir att du e på bättringsvägen 🙂 Då pussar vi lite till på dig så blir du helt frisk tillnita morn 🙂 Tjingeling!

 10. Mia B skriver:

  Whan I was your man är också min favvolåt för tillfället. Så fin! Tror det skulle passa jättebra för kören.

  Annars är min önskelåt till kören Bette Midlers ”The Rose”. Den skulle hur mäktig som helst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *