Låtskrivarkompis från New York är i stan!

Ikväll mötte jag upp min gode vän Vinny Vero som är på besök i Stockholm. Vinny är låtskrivare och bor i New York och vi skrev många låtar tillsammans för några år sedan. Det var roligt att ses och prata gamla minnen. När vi jobbade som mest reste vi kors och tvärs mellan London, New York och Los Angeles. Jag höll då på att spela in ett soloalbum som aldrig blev klart på grund av att mitt skivbolag gick i konkurs mitt i produktionen. Låtarna finns kvar så vi får se vad som händer i framtiden!

En kommentar till Låtskrivarkompis från New York är i stan!

  1. Stina skriver:

    Vad kul att han är på besök och hälsar på dig.
    Synd att din soloplatta där inte blev av, men man kan alltid hoppas på att de kommer en 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *