Legendarisk hotellvisning!

Jag tog med mamma och pappa på en hotellvisning ikväll. Det blev först en sväng till ”Eden Roc” och sedan vidare till det legendariska ”Fontainebleau”. Båda hotellen har nyligen genomgått stora renoveringar i 100 miljoner dollars klassen. Helt galet!! Men snyggt blev det. Det var på ”Fontainebleau” som delar av filmen ”Bodyguard” med Whitney Houston spelades in. Såg ni begravningen föresten? Var den inte helt fantastiskt, om man nu får använda det ordet om en begravning. Jag tyckte att det kändes så äkta. En blandning mellan glädje och sorg. Precis så som livet är. Inget Hollywood-glam utan en äkta ”tillbaka till rötterna” begravning. En musikalisk serenad utan att det blev en ”show”.  Jag blev i alla fall grymt berörd av hela tillställningen!

Mor och far poserar inne på ”Eden Roc”!! Vi är osäkra på vem kvinnan på den stora väggen är. Någon som vet?

Mamma fick en idé till ett nytt konsertupplägg. Jag står i mitten på den lilla ön och dirigerar… I poolen simmar hela min kör runt och sjunger samtidigt. Flipp eller flopp?? 🙂

9 kommentarer till Legendarisk hotellvisning!

 1. Lax skriver:

  Poolide’n var briljant.Men jag skulle hellre se t.ex vänsterpartiet i plurret och Statsministern vid taktpinnen.Samma resultat fast roligare.

 2. Anne skriver:

  Tycker din mamma har en toppenide. Skulle gärna simma runt i den poolen och sjunga. Absolut Flipp..

 3. Marie Törnqvist skriver:

  Sjunga och simma varför inte? Vi kan säkert få till lite konstsim ala Esther Williams.

 4. Anna skriver:

  Jag såg inte begravningen men var i den stad hon växte upp i både fredag, lördag och söndag. Dock bara för att sen ta mig vidare till New York. Min värdfamilj ville inte ha mig i det området länge, är tydligen inte bästa stället för en svensk blondin, haha. Vet inte vilken stad begravningen var i, men vet att det var här i New Jersey i alla fall 🙂 har du bättre koll? Kram på dig!

 5. Berit Karlsvärd skriver:

  Kan det va månne Esther Williams i sin baddräkt ???
  Simma o sjunga njäe magstödet försvinner i polen,,,,,,kul idé från din goa mamma iaf.

 6. Lena skriver:

  Såg också begravning och kände samma sak. Vore kul om vi kunde få sjunga en av hennas alla underbara låtar i kören nu till våren.

 7. Gitte skriver:

  Legendariska Renaissance Eden Roc, ett glamouröst hotell som på 50´talet var stamstället åt Elizabeth Taylor och Katharine Hepburn. När hotellet renoverades plockade man fram alla gamla kort från 50 talet när hotellet öppnade, interiör, exteriör och gäster – vilken resa av stil, klass och glamour. Underbart hotell som erbjuder ” the best of the best ” – skicka mamma Forss på Elle´s välrenomerade SPA!

  KRAM

 8. Ann skriver:

  Simma och sjunga samtidigt…låter jobbigt, men vad gör man inte för dig vännen 🙂 Lägg in det i agendan så man kan börja ladda och spara pengar till resan över :))
  Ha en bra dag! Kram

 9. Hanna skriver:

  Kul idé från Christina. Spinn vidare på den du. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *