Lite ESC-Nostalgi

Jag läste just att man idag släpper biljetterna till nästa års Melodifestival. Tänk vad tiden går fort!! Känns inte alls längesen som Erik Saade tog Sverige till en tredjeplats i Tyskland.

Jag har varit med i Eurovision Song Contest tre gånger. De flesta av er kanske kommer ihåg när jag tävlade med gruppen Blond i Dublin 1997. Men jag har även varit med och körat två gånger. 1999 stod jag bakom Charlotte Nilsson (lite lätt brunbränd) i Jerusalem när hon tog hem segern med ”Take me to your heaven”. Året efter körade jag på Maltas bidrag (penntrollsfrisyr) då tävlingen hölls här i Stockholm. Här kan ni se hur det såg ut back in the old days 🙂

3 kommentarer till Lite ESC-Nostalgi

  1. Janet (DKSG Malmö) skriver:

    Mmmm sicka schlagers! 🙂

  2. Jeanette Carpman skriver:

    Nu gjorde du mig orolig!!!! Nej, biljetterna släpps inte idag utan på tisdag 25/10 kl. 9.00. Det är inbokat i kalendern så jag inte ska missa det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *