Liten blir stor

IMG_3934

Beklagar att jag varit så dålig på att uppdatera min blogg på sista tiden. Här går det för runt. Dagarna rusar fram och jag försöker hänga med så gott jag kan. Häromdagen hade jag en frukostdate med mitt gudbarn Adrian. Som han har vuxit över vintern!! Helt otroligt. Den övre bilden är nytagen och den undre tog vi precis innan jag åkte till USA. Han är nu 8 månader och reser sig redan upp och står med hjälp av en stol.  Jag köpte med mig ett par converseskor från USA med amerikanska flaggan på. Jag var dock lite väl optimistisk när det gällde storleken ha ha. Men fortsätter han växa i den här farten så kan han snart använda skorna. För övrigt har jag suttit med en enorm kvittohög hela helgen och klippt och klistrat. Efter tre månader på andra sidan jorden finns det en hel del praktiskt saker att ta igen.

IMG_1093

En kommentar till Liten blir stor

  1. Julia skriver:

    Vilken go unge så söt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *