Litterär Afton i Katrineholm

Igår var jag i Katrineholm och medverkade på en Litterär Afton tillsammans med några riktigt begåvade författare. Jan Guillou, Josefine Sundström, Maria Ernestam och Christopher O’Regan. Det var en heldag med middag och signering. Vi hade varsitt miniseminarium där vi berättade om våra böcker. Safiren heter lokalen där festligheterna höll till och den var helt slutsåld. Jag är verkligen inget datageni och det var premiär för mig att använda bildprogrammet power point igår. Var lite orolig att jag skulle visa fel bilder och att datorn skulle hänga sig, men det gick tack och lov riktigt bra 🙂

Josefine och jag har jobbat tillsammans några gånger genom åren. Bland annat på en gala på TV3 för några år sedan.

 

En kommentar till Litterär Afton i Katrineholm

  1. Marie skriver:

    Tack för en mycket trevlig eftermiddag på Safiren! Har läst din bok som berör! Jag hoppas verkligen att den hjälper till att öppna upp folks ögon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *