Malin Berghagens bokrelease

Ikväll var jag bjuden till Hotell Mornington där Malin Berghagen hade release för sin nya bok Yoga. En mysig tillställning med fantastiskt god fransk buffé. Boken som Malin har gjort innehåller bla massor av vackra bilder. Hon är så snygg så jag finner inte ord!! En perfekt coffé table bok som man gärna vill ha ligga framme hemma i vardagsrummet.

Jag var där med min kära vän Anna Benson men givetvis sprang jag på massor av andra vänner. Tess Merkel som jag senast umgicks med på Gotland hade precis landat från Rhodos och var brun och supersnygg.

Tack Malin för en härlig kväll tillsammans med dig, din familj och vänner.

Kram

 

3 kommentarer till Malin Berghagens bokrelease

 1. Julia skriver:

  Ja Malin e grymt snygg o Tess me o verkar va jättefina människor stor kram till er alla 🙂

  • gabriel skriver:

   De är verkligen jättefina tjejer. Ha en riktigt skön helg.
   Kram
   Gabriel

   • Julia skriver:

    Tack Gabriel du me idag har jag shoppat lite snygga kläder 🙂 då blir man lite glad kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *