Mallorca 2012

Har verkligen hamnat i semesterläge och det kanske ni har märkt här på bloggen. De senaste dagarna har jag och mina kompisar njutit av det bästa som Palma har att erbjuda. Har sprungit några gånger även fast det egentligen har varit för varmt och jag har äntligen hittat ett par hörlurar som inte ramlar ur öronen när man springer. Det heter Happy Plugs och finns i alla färger.

I fredags kväll gjorde vi ett besök på Emilio Ingrossos restaurang Ribello. Bianca och Benjamin som är Pernilla Wahlgren och Emilios gemensamma barn var där och styrde upp så att vi fick det bästa bordet och en fantastisk service. Tusen tack till er båda för en riktigt härlig middag.

Vi bor på ett hotell som ligger ca 10 min utanför Palma i ett område som heter Cala Major. Jag har bott här på Hotel Zhero många gånger tidigare och det är väldigt familjärt och mysigt.

Lördagskvällen spenderades på restaurang Il Paradiso som ligger otroligt vackert på en klippa med utsikt över havet. Köket är italienskt och riktigt bra men Ribello i gamla stan är ändå snäppet bättre 🙂 Med på resan har jag mina vänner Tomas Lennberg, Henric Lundqvist och Johan Larsson.

Idag har jag åkt iväg på egen hand till en vik som har blivit min absoluta favorit här på ön. Den heter El Mago och ligger strax utanför Magaluf. Det märktes att det var söndag för det var fullt med fina båtar som hade ankrat för dagen.

 

3 kommentarer till Mallorca 2012

  1. Julia skriver:

    Vilka härliga bilder 🙂

  2. Jonnie skriver:

    Ja visst e de underbart på malorca. E just nu på Magaluf. Och fan va varmt o gott här e

  3. Helena skriver:

    Ser ju helt underbart ut 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *