Mamma och son

Min älskade mamma och jag tog bilden till vänster på en strand i Italien 1991. Den bilden betyder mycket för mig och jag ville så gärna ha en likadan bild fast nu 22 år senare. Med hjälp av fotograf Anna Sporrong lyckades vi få till det när vi var i Turkiet förra månaden. Jag blir helt varm i hjärtat när jag tittar på bilderna. Mamma betyder lika mycket idag som då och man blir aldrig för gammal för sin mamma. Det känns skönt.

4 kommentarer till Mamma och son

 1. Julia skriver:

  Så fina bilder 🙂 man ser er kärlek o trygghet 🙂 love Julia 🙂

 2. Maria V skriver:

  Fina kort på fina människor!
  Störst av allt är kärleken, och det största i den kärleken en moders kärlek!

 3. Moa skriver:

  Så fina bilder !!:)

 4. Maria Böhme skriver:

  Lika fina då som nu. Förstår precis känslan. Är både mamma och dotter och vet att båda delarna förblir man hela livet. Var rädda om varandra och er fina relation. Stor kram till er båda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *