Marsipan hela dan!!

Ni som följt min blogg ett tag har nog inte missat att jag har en viss förkärlek till sötsaker. Jag älskar i stort sett allt godis men det finns vissa sorter som jag verkligen kan gå och längta efter. Marsipan är ett exempel. Varje onsdag efter att jag avslutat Du kan sjunga gospel i Malmö hänger jag på Kastrup en stund innan mitt flyg hem till Stockholm avgår. Jag har en liten tradition och det är att avnjuta ett marsipanbröd medan jag väntar. Sen håller jag alltid tummarna för att det inte ska bli en hoppig hemresa, för det är lätt att bli illamående efter ett halvt kilo marsipan 🙂

5 kommentarer till Marsipan hela dan!!

 1. Janet (DKSG Malmö) skriver:

  Åhhhh yummy! Bästa marsipanen som finns!! Avundsglad blir jag… 🙂 Kraum

 2. Maria Böhme skriver:

  Åh, Niederegger, marsipanens Rolls-Royce!

 3. Berit Karlsvärd skriver:

  Som marsipanälskare du är måste du besöka Marsipan-båten som ligger vid Strandvägskajen 18 här i Stockholm. Öppet må-sö kl 11-19 tim påskhelgen. Dom har sin fabrik i Trosa. I löööve deras goda pralinger oxå MUMS

 4. Stina skriver:

  Sötsaker, där kan vi ta varann i hand du och jag. Älskar nämligen allt som har med sött att göra, dock inte marsipan. Här på jobbet har jag nyss hållt på med lösgodiset, mums 🙂

 5. Hanna skriver:

  Men du behöver väll inte äta så mycket, som ett halvt kilo. Spara istället så får du längre njutning.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *