Middag hos Mr Chow

Har för första gången i mitt liv ätit på den superheta krogen Mr Chow. Restaurangen finns i New York, London, Los Angeles och Miami. Här serveras ett riktigt flott cuisine från Peking. Maten är verkligen grymt god. Mr Chow har funnits i Miami ganska många år nu men jag är så usel på att pröva nya ställen. Jag har mina favoriter och det blir oftast där jag hänger när jag är hungrig. Mitt sällskap för kvällen var Josephine Genetay som var och hälsade på mig i Miami över jul och nyår. Hon är nu tillbaka och har dessutom varit en sväng i Los Angeles för att pitcha manus till en ny film. Med sig har hon Madeleine Martin som ni säkert känner igen från ”Snabba Cash 2” där hon spelar den kvinnliga huvudrollen. Madeleine har precis varit i Mexico och filmat och mötte sedan upp Josephine i Los Angeles. Nu är de båda här och ska njuta av solen i Miami några dar.

Vi avnjöt vår middag i en privat cabana med vita tyger som fladdrade i vinden. Mycket i Mr Chows koncept bygger på en helhetsupplevelse utöver det vanliga, vilket vi verkligen fick ikväll.

Madeleine och Josephine har redan hunnit bli snyggt solbrända även fast de kom igår. För er som vill besöka Mr Chow i Miami så ligger restaurangen i W-Hotel på 22 gatan och Collins Avenue.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *