Middag på Oprahs favorithak

Dagarna rullar på och vädret är fortfarande bra fast något blåsigt. Ikväll var jag och käkade  på min absoluta favoritrestaurang här i South Beach. Den heter Ice Box och har under året flyttat till nya superfina lokaler. Det var Oprah Winfrey som först fick mig att få upp ögonen för Ice Box då hon gjorde ett reportage från stället när hon besökte Miami. Krogen är känd för sina olika cheescakes och så klart för sin fantastiska mat. Kan inte direkt påstå att jag har utforskat menyn. Jag äter nämligen samma rätt varje gång jag är där 🙂

Mina norska vänner Espen och Alberto gjorde mig sällskap ikväll. De har rest runt i Florida och tillbringat sin sista semestervecka här i Miami.

De här läskiga grabbarna höll jag på att snubbla över när jag skulle pumpa i luft i däcken på min cykel. Inne på en bensinstation lurade dom bakom en buske och det var precis i den busken som cykelpumpen var belägen. Jag hoppade till av förskräckelse när jag insåg hur nära de befann sig. Svårt att se på bilden hur stora djuren egentligen är. Ungefär samma storlek som en katt fast med lång svans. Gissar att det är en form av baby alligator.

Flera filminspelningar pågår här i Miami just nu. Igår hade man belägrat en del av stranden och dagen innan spärrades en av huvudgatorna i Miami av i rusningstrafik. Kan lova att det blev panik för många som inte kunde ta sig hem från jobbet.

Nu ska jag krypa till kojs och sova några timmar. Hoppas att ni får en skön dag där hemma. Kram

 

5 kommentarer till Middag på Oprahs favorithak

 1. julia skriver:

  Hoppas du har det bra.
  Jag har så tråkigt.
  Kan det inte trilla ner nåt fint, kul och snällt på mig nu 🙂
  En överraskning vill jag ha 🙂
  Simsalabim sen är det bara att vänta 😉
  Eller hur?
  Hoppet är det sista så sviker.

 2. Stina skriver:

  Heej! Skönt å se att du har de bra där nere i värmen 🙂 Usch, dom ödlorna såg inte roliga ut!

  Själv har jag de stressigt värre alltså innan jul, skulle behöva minst 2 veckor ledigt men som tur är så är jag ledig minst 3 dagar.

  Stor kram och ha en underbar helg <3

 3. julia skriver:

  Hej hopp kuliga ödlor det där 🙂
  Här är det finfint ibland klappköp och julstök 🙂
  Kramen från Jul (ia) 🙂

 4. maria v skriver:

  Absolut en ofarlig snäll leguan!Kramis och god jul!

 5. Synnöve skriver:

  Skönt att höra du har det bra. Tror att ”babyalligatorn” är en sorts leguan. 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *