Min bok är Äntligen klar!

Äntligen har jag fått det första exemplaret av min bok. Det känns overkligt men samtidigt väldigt kul och spännande. Min självbiografi som heter ”Äntligen” kommer att släppas redan nu på fredag den 20 juli. Samma dag kan du se mig på Nyhetsmorgon i TV4. Hoppas att du vill läsa den och att du ska få inspiration av det jag har att berätta.

3 kommentarer till Min bok är Äntligen klar!

  1. berndt wiik skriver:

    Tufft Gabriel, mycket tufft, med Din utgåva av boken. Själv uppvuxen i lilla Hälleforsnäs i ett frikyrkohem. mvh. Berndt

  2. maria v skriver:

    Kanske ta med några ex av boken till Katrineholm i helgen? Så har vi något att göra om det regnar, haha. Ser verkligen fram emot att läsa din bok. Kramis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *