Min bok finns nu som pocket!

För några dagar sedan släpptes min bok ”Äntligen” som pocket. Jag kommer i nästa vecka att lotta ut några ex så höll ögonen öppna 🙂 Imorgon drar jag och min bröder iväg på en grabbhelg. Min bror Jocke fyllde 50 för snart ett år sedan och min och Alexanders present till honom var en resa. Vi har varit dåliga på att lyckas synka våra scheman, men du drar vi 🙂

2 kommentarer till Min bok finns nu som pocket!

  1. maria v skriver:

    I morgon drar jag iväg på årets Hemliga resa. Vi är ett tjejgäng som turas om att fixa en resa som är hemlig för de andra ända tills vi ska gå på flyget, tåget eller vad det blir. Vi har varit i Venedig och Budapest, undrar var vi hamnar i år, Mallis kanske? Så,ser ni några småtokiga medelålders tjejer springa omkring så kanske det är vi, haha! Kramis!

  2. julia skriver:

    Oh va härligt med resan 🙂 Ha så mysigt kram Julia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *