Min nya bil är äntligen här

Gabriel Forss, Årets första dopp, bada

Vilket väder vi har!!! Tänk att allt blir så mycket roligare och enklare när solen skiner. Igår gick jag runt i shorts till midnatt och jag frös knappt alls. Hur ofta händer det? Man glömmer från år till år att det faktiskt kan bli riktigt varma dagar även i Sverige. Nu är vi inne i en sådan period och jag bara njuter. Vågade till och med ta mitt premiärdopp igår. Iskallt men kändes skönt och uppiggande efteråt.

IMG_5240

Hela våren har jag gått och väntat på min nya bil som jag beställde när jag var i Miami. Jag älskade verkligen min cab men efter 5 och ett halvt år tillsammans var det dags att säga adjö. Kände att jag behövde en bil som jag lättare kunde skjutsa min vänner i, så jag har denna gång satsat på en lite större variant. Igår åkte jag till Katrineholm för att hämta hem min nya pärla…….

IMG_5265

…..och så här ser hon ut. Tror att vi kommer trivas ganska bra tillsammans 🙂

IMG_5261

Passade på att besöka mamma och pappa en stund. Nyklippt gräs och en sommardag vackrare än någonsin.

IMG_5259

Efter en utsökt middag tog jag klivet ner i vattnet och svalkade av mig en stund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *