Min vecka i bilder

Veckorna rusar fram och just den här har varit helt galen. Har sprungit från det ena mötet till det andra. Jag har repeterat med mina körer och även övat med några bonuskörer. Tagit mina lediga stunder till att skriva körarrangemang och även klämt in några träningspass. Den senaste månaden har jag testat en träningsform med lättare vikter som går ut på att förstärka de muskler jag tidigare har missat. Min rygg har varit på tok för svag i jämförelse med andra delar av kroppen. När man lyfter tungt är det lätt att missa små muskler som också behöver stärkas upp. Jag kallar denna träningsperiod för en inventering av det som finns och som behöver stärkas upp. Ingen muskel glömd eller gömd. Som ni ser på bilden ligger inte min prioritering för tillfället på biceps. Men till sommaren ska jag ha schyssta guns igen 🙂

Det här är en riktigt kul övning. Armhävningar med sele. Den hjälper mig att komma längre ner i positionen och på så sätt kommer jag åt muskler jag inte tidigare jobbat med.

Bröstövning med lite tyngre vikter.

Min kära vän Anna Benson fyllde 30 häromdan och det firade vi med en långfrukost på Riche. Jag blev förälskad i det här halsbandet från Efva Attling och tänkte att det kunde passa Anna riktigt bra.

Vi njöt av goda scones och en smarrig fruktsallad.

Så har jag även rest en hel del. Min vanliga rutt till Du kan sjunga gospel i Göteborg och sedan vidare med tåg till Malmö. Har försökt sova så gott jag har kunnat mellan sångpassen. Tack och lov för rymliga mössor 🙂

Kören i Malmö gav järnet i onsdagskväll.

 

7 kommentarer till Min vecka i bilder

 1. julia skriver:

  Myskillen i mössan 🙂 Bra få sova lite 🙂 Bea med träning också 🙂 Jag börjar längta till Thailand igen 🙂 Hoppas man hamnar där men först ett guldregn tack. Kramiz och trevlig helg 🙂

 2. Stiinis skriver:

  Håller med att veckorna bara rusar fram, helt sjukt igentligen! Efva Attling smykerna är såå fina, har ett halsband själv från henne.

  Sorry om jag inte kommenterat här på din blogg på ett tag men har haft boktasvligen fullt upp på jobbet ( å kommer ha de en vecka till ), vi bygger om på jobbet så är totalt kaos kan man säga. Men nu ska vi hålla stäng i 3 dar nästa vecka sen är de ny öppning den 24:e okt 🙂

  Hoppas allt är bra med dig och ha en underbar helg 🙂

  Kramar i massor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *