Mina bästa springlåtar

Har kommit in i ett ganska skönt flow med löpningen. Men för att lyckas riktigt bra gäller det att ha rätt musik i lurarna. För några veckor sedan hörde jag en ny låt med Jennifer Lopez på radion. Vid första lyssningen tyckte jag den var riktigt usel. Men det är något magiskt med den här typen av danslåtar, de växer!! Nu är jag besatt av ”Live it up”.

Annars brukar jag springa bäst till ballader. Kanske låter märkligt men är det en text som är riktigt känslosam så svarar kroppen med energi. Mariah Careys version av ”I want to know what love is” är min optimala lörparsång 🙂 Nu är jag nyfiken på vilka låtar ni lyssnar på när ni är ute och springer, promenerar eller bara behöver få energi?

7 kommentarer till Mina bästa springlåtar

 1. Jeanette skriver:

  Jag gillar både upptempo låtar o lugnare låtar! Känner precis som du att jag får energi av känslosamma låtar! Sprang nästan varje morgon på semestern i Grekland och lyssnade på både På gatan där jag bor och Dont you worry child med swedish house maffia- härliga känslor o minnen från min första konsert i Malmö!! Tack än en gång!! Förresten Carolas Evighet är också härlig att springa till!

 2. Stiinis skriver:

  Jag kör såklart Magnus Carlssons nya låt Glorious, grym låt 🙂 Om du inte hört den så in på spotify eller iTunes och ladda ned den.

  Är fast i Justin timberlakes nya låt mirror, men min absoluta favvo någonsin är Bryan Adams låt – Everything i do, i do it for you.

  Kramar

 3. Pernilla skriver:

  Härligt med löpträning, ger sån boost med energi. Tyvärr säger knän ifrån just nu men annars är ABBA aldrig fel i lurarna. Under terminerna ljuder annars de inspelade repen under mina promenader. Perfekt att förena nytta med nöje. Kul underhållning också för dem jag mötet som får lyssna till skrålet, antagligen tror de man är lite knäpp, men vad gör det? Ha en fin dag!

 4. Julia skriver:

  Så känslosam Mariahs låt va. Älskar den låten och vill veta vad kärlek är 🙁 Har aldrig fått uppleva det i ett förhållande. Kram och natti. Och min bästis som älskar mig försvinner snart ifrån mig… 🙁

 5. Julia skriver:

  J Lo:s låt påminner om Madonna 🙂

 6. Julia skriver:

  När jag tränar på orbitrecken kör jag mirror ball med def leppard 🙂 bra cd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *