Miniseminarium på mässan

Igår körde jag mitt första miniseminarium någonsin på Bokmässan. Ja allt är ju faktiskt första gången eftersom jag aldrig varit här förut 🙂 Min förläggare Annika Bladh och jag hade ett samtal runt min bok och jag visade massa bilder från mitt liv. Det var verkligen kul att få göra detta inför en publik. När man pratar i radio och på TV så känner man ju inte responsen på samma sätt som när man har en livepublik. Dagen avslutades med en förlagsmiddag där alla Annika Bladhs författare och medarbetare samlades. Jag knöt många nya kontakter och min hjärna började gå på högvarv med nya tankar och idéer. Vi får se vad som händer med dem 🙂

4 kommentarer till Miniseminarium på mässan

  1. Julia skriver:

    Menade inte va fräck el tjatig att fråga igen om planchen utan frågade en gång till för barnens skull ifall du ej hann läsa vid förra inlägget 🙂 för min 5åring frågade igen om det i eftermiddag 🙂 sen har jag ju självklart sagt att du kanske inte har nån vi kan få el köpa men tänkte man kan ju alltid fråga 🙂 kram o natti 🙂

  2. Julia skriver:

    Nu går det härligt 🙂 vad kul o bra du haft det 🙂 Har en liten fråga från mina barn 🙂 om du har nån sån där planch kvar som dom kan få o sätta upp i sitt rum? Men trist jag inte kan komma i morn på kören för jag har ingen barnvakt 🙁 Jättelessen för det för d betyder så mycket att få sjunga varje måndag men bättre lycka nästa måndag kramiz från mig o barnen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *