Molly fick lämna Idol

Jag har inte följt Idol den här säsongen men kollade förra veckan och ikväll. Måste bara säga att det var synd att Molly åkte ut. Jag var riktigt imponerad av henne, speciellt förra veckan när hon körde Beyonceballaden ”Listen”. Tjejen är ju bara 16-år och har en helt otroligt bra pipa och full kontroll. Hoppas nu bara att hon får jobba med bra folk framöver som kan leda henne rätt i karriären. Vem tror du vinner årets Idol??

En kommentar till Molly fick lämna Idol

  1. Marie Törnqvist skriver:

    Jag håller med dig hon var super!! Hoppas man får höra mer av henne snart.
    Snart konsert och vissa texter sitter inte! Trots att jag har dem i öronen hela dagarna. ”Edge og Glory”, samt ”Oh my good” är absolut värst. Några minnestips månne?
    Men vad jag längtar till måndag kväll min första konsertska bli såååå spännande!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *