Musikalpremiär på Göta Lejon

Igår var det galapremiär på musikalen Priscilla öknens drottning. Den går på Göta Lejon här i Stockholm och var verkligen helt fantastisk. Om du behöver en rejäl glädjeinjektion i höstmörkret så har du hittat rätt. Allt från kläder, musik till manus är extra mycket och jag kom på mig själv flera gånger med att bara sitta och le. Uppsättningen bygger på gamla discohits och i huvudrollerna ser vi Björn Kellman, min gamla klasskompis från Kulturama  Patrik Martinsson och Erik Höiby. Tillsammans utgör de en dragshowgrupp som reser från Sydney genom hela Australien och på vägen uppstår div problem. Nästan varje nummer känns som en showstopper och färgerna från kläderna på scenen är lika starka och underbara som en påse smågodis. Min dejt för kvällen var Sarah Dawn Finer och vi startade ganska tidigt med en förrätt på Hotell Malmen.

Efter showen fortsatte vi med hela Alcazargänget till Grand Hotel och käkade middag. Lina Hedlund och jag pratade om livet och på andra sidan bordet satt..

..Tess, Kenny och Andreas och myste i den enorma soffan.

Tack kära vänner för en grymt härlig kväll! (Bild lånad från Expressen)

 

2 kommentarer till Musikalpremiär på Göta Lejon

  1. Stiinis skriver:

    Alltså gud vad du va stilig Gabriel, fast de är du ju alltid 😉

    Nä nu måste jag ju ta en Sthlm resa snart när de går så bra musikaler i huvudstan, vill se en hel del musikaler.

    Kramar i massor!

  2. julia skriver:

    Gråter en skvätt. Tittade på Moreus där var det folk från Amerika som sjöng gospel. Otroligt vackert!!! Minns när vi va i USA i gospelkyrkan! Man är märkt för livet 🙂 Tack Gabriel! Så lessen jag inte kan hänga me i år igen 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *