Mysdag hos Charlotte Perrelli

Idag var jag hemma hos min fina vän Charlotte Perrelli och fick för första gången träffa hennes nyfödda lilla kille Adrian. Han var så söt så jag smälte direkt. En jättesnäll liten kille som först grät när jag skulle hålla honom. Men efter bara några minuter blev han lugn och jag lyckades till och med få honom att somna i min famn. Jag kanske inte skulle bli en så tokig pappa trots allt ha ha 🙂 Däremot var jag livrädd att jag skulle tappa honom. De är ju inte så stora när de är två veckor gamla. Det gick i alla fall bra och jag bara njöt. Jag hittade ett litet kit från Ralph Lauren som jag bara var tvungen att ta med mig. En baby body med långa ben och ärmar med en söt mössa till och en liten nalle. Allt i ljusblått så klart 🙂

Charlotte hade fixat värsta härliga lunchen med sallad, lax, räkor och paj. Vi åt och pratade om livet. Charlotte är en av de första som jag lärde känna när jag flyttade till Stockholm i början av 90-talet. En av mina allra käraste vänner som jag har upplevt mycket roliga saker med genom åren. Kolla in Charlottes blogg så får ni se gamla bilder från allt  som vi har hittat på.

Jag lyckades hitta riktigt goda jordgubbar som vi åt till efterrätt. Tyckte att de såg mörka ut när jag skulle köpa dem, så jag trodde först att de var ruttna. Men oj vad jag hade fel. Sommarens bästa gubbar hittade jag på ICA Maxi 🙂

7 kommentarer till Mysdag hos Charlotte Perrelli

 1. Stina skriver:

  Vilken mysig dag du hade med Charlotte 🙂 Åh, vad gott med jordgubbar å glass.

  Fick precis ett stort beröm av chefen att jag leverarat in en leverans mycket bra trotts att de var lite bökigt. Känner mig så uppskattad bland mina kollegor 🙂

  Kramar i massor

 2. julia skriver:

  Gabriel lyssna på låten Amazing med Agnes 🙂 Helt underbar låt. Lyft mig i min sorg nu. Kram love Julia

  • gabriel skriver:

   Kram och många varma tankar. Jag ska lyssna på låten!

   • julia skriver:

    Menade skriva att låten lyfter mig i min sorg men det bara lyft mig. Och det behöver jag verkligen. Tack Gabriel. Men jag har många fina grannar och vänner som står med mig. Tur är det för jag hade aldrig klarat det själv. Hon är min störta förlust i livet för hon älskade mig så och jag henne. Vi var oskiljaktiga till döden skilde oss åt. Men jag känner henne i mitt hjärta. Tack Gabriel. Kram Julia

   • julia skriver:

    Hoppas du tyckte om den 🙂 Den växer verkligen 🙂 Bra jobbat dom som gjort den. Jag tänker leva ut min väninnas drömmar. Kram. Jag ger aldrig upp. Hon kämpade till sista andetaget. R.I.P Min hjältinna <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *