Några av Loreens konkurrenter i ESC

Vilken ruskigt spännande final det blev igår. Jag var nästan mer nervös den här gången än när jag själv tävlade 1997. Jag kollade runt på lite forum i natt och undersökte vad Europa tycker om Sveriges val till Eurovison Song Contest. Det är många som tror att Loreen har en stor chans att ta hem hela tävlingen. Vi får hålla tummarna för det och jag önskar henne ett stort grattis och lycka till. Här följer några av Loreens konkurrenter i finalen i Baku och givetvis hennes strålande framträdande från igår.

Loreen- Euphoria

http://www.youtube.com/watch?v=CQDtLeLb1Ok

Norge: Tooji med låten Stay

Danmark: Soluna Samay sjunger Should’ve known better

Island: Greta Salome och Jonsi,  sången heter Mundu eftir mer

http://www.youtube.com/watch?v=svrmqDWmFhc

Och så mina favoriter från Ryssland: Babushki med Party for everybody

En kommentar till Några av Loreens konkurrenter i ESC

  1. Stina skriver:

    Jag hoppas med att Sverige vinner hela ESC, de hade vart grymt. Mina nerver igår var inte att leka med, jag var såååå nervös och stat här hemma å flåsade. Sen när Loreen vann så hoppade jag av lycka 🙂

    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *