När livet inte är på topp!

För er som följer min blogg så förstår jag att det kan verka som att mitt liv bara är härligt och fullt av roliga resor och fester. Men riktigt så underbart är det inte i verkligheten. Alla människor går igenom jobbiga perioder och just nu är mitt liv inte direkt någon dans på röda rosor. Med risk för att bli lite väl personlig i detta inlägg så vill jag ändå berätta för er att så är läget just nu! Jag jobbar på att komma tillbaka på fötter snart igen. Jag är lyckligt lottad som har en familj och underbara vänner runt omkring mig och det hjälper så klart när man inte är på topp. Jag hade många drömmar och förhoppningar inför den här sommaren, men mitt hjärta blev krossat och det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Det är en risk man få ta när man ger sitt hjärta till någon. Jag är dock glad att jag för första gången på många år har vågat öppna upp och fått känslor för en annan person. Även fast utgången inte blev som jag hade hoppats så vågade jag ta ett steg i rätt riktning. Nu fortsätter sommaren och jag ska göra det bästa jag kan av den.

Stor kram och tack för all kärlek

24 kommentarer till När livet inte är på topp!

 1. Charlotte Malmberg skriver:

  Så tråkigt att höra! Tyvärr blir kärleken inte alltid som man tänkt! Jag förstår att du känner dig ledsen. Håller tummarna att du snart träffar på någon som blir ännu bättre för dig! Vi syns snart i Katrineholm!
  Kram Charlotte från Malmö

 2. Gabriella Semelius skriver:

  <3
  I massor.

 3. Anna skriver:

  Gabriel!
  Alla är vi lika värdefulla och det finns alltid en pusselbit som passar! Tids nog hittar du den biten! I morgon på Djulö får du en bamsekram av mig för att du är just du!
  Du är så himla underbar med ett stort stort hjärta!
  Jag är så glad att jag fick lära känna dig under skoltiden!
  Massor av kärlek och kramar till dig!

 4. Hanna skriver:

  Älskade underbara Gabriel ger dig stärkande kramar. Förstår hur du känner o glad blir man att se att du vågade öppna dig, även om det inte föll i God jord denna gång. Det är klart att du kommer finna kärleken. Du är underbar, fantastisk, fin. Jag kan inte sätta ord på det. Du är bäst!

  Bamsekramar från ’Bästkusten’ från en som tycker om dig som du är

 5. Maria skriver:

  Kärlek och styrka till dig♥

 6. Tant B skriver:

  Tack för din ärlighet.
  Beklagar din <3-sorg.

  Take care!

 7. Marie-Louise skriver:

  Det syns ju inte alltid utanpå att man inte mår bra. Hoppas att du snart mår bättre. Många kramar till dig. <3

 8. Meta skriver:

  Nedan är skrivet med KÄRLEK och lite humor 😉
  Klyscha 1: När en dörr stängs öppnas minst en annan.
  Klyscha 2: Bryt ihop och kom igen!
  Klyscha 3: Man måste kyssa många grodor innan man hittar prinsen!
  Klyscha 4: Du är säkert värd något mycket mycket bättre <3
  Hoppas att du orkar med att träffa alla oss nästa helg. Vi ska vara extra snälla mot dig 🙂
  STORA KRAMEN

 9. Julia skriver:

  Så lessen för din skull Gabriel 🙁 Älskar dig så och vet hur ont det gör att få hjärtat krossat 🙁 Vet också hur svårt att det är att lita på någon igen 🙁 Förstår även att man kan känna sig oerhört ensam och lessen, att livet är skit fast man har massa goa människor omkring sig hela tiden. Älskar dig och önskar ditt hjärta läker fort fast jag vet att det tar tid. Håller om dig. Du är finast för oss alla. Jag kämpar varje dag själv med att inte gå under av ensamhet 🙁 Tror vi är lika där du och jag och många andra att vi har så mycket kärlek vi vill dela med en speciell människa. Men det måste va nån speciell för du är så speciell och underbar 🙂 Kramar om dig framöver alltid när du behöver en kram det vet du. Tänkt mycket på Håkan Hellströms låt – man måste dö några gånger för att kunna leva…Det kanske e så? Inget vi gillar tyvärr. Men han sjunger också att det finaste ligger framför oss 🙂 Så brukar Carola säga me din fina vän 🙂 Ta väl hand om dig det vill vi här på bloggen göra så gott vi kan med våra ord och vår kärlek. DU ÄR ÄLSKAD GABRIEL. Livet e tufft men vi bär dig igenom. All kärlek från Julia. Du får mig att leva och nu bär jag dig kram.

 10. Margareta skriver:

  Hellre älskat och förlorat än inte älska alls, har jag läst någonstans. Kanske är det så att inte alla får uppleva kärlek. Hoppas du inte ger upp utan fortsätter att ge kärlek som bara du kan. Vi ses i september i DKSG Sthlm.

 11. marie skriver:

  Goa gabriel
  Massor med kärlek och styrke kramar till dig.
  Tillåt dig att vara sorgsen och tänk det var inte meningen det skulle bli vi. Kramar

 12. Carina Johnsson skriver:

  Tycker så mycket om dej.Hoppas det ordnar sej till det bästa för dej.Det finns alltid någon där ute som är menad för just dej.Den dagen kommer nog snart , hoppas du tänker framåt och du vet att vi här ute på nätet tycker om dej jättemycket.Många solskenskramar från mej i Hälsingland.

 13. Barbro skriver:

  Önskar dej allt gott. För du har ju ett jättehjärta som man tycker om. Vore du närmare skulle jag bjuda dej på fika samt kanske en tur på Vänern.
  Hoppas att du kan komma till Lidköping nån gång och sjunga.

 14. Ronny skriver:

  Stora kramar till dig. Känner igen det och vet hur jävligt det kan vara. Tufft att vara ärlig och öppen med det. kram R

 15. Stiinis skriver:

  Inte kul att få hjärtat krossat, har tyvärr fått de många gånger men tagit mig ur de och blickat framåt.
  Nej, livet är inte en dans på rosor alltid men tur man har sån fin familj och vänner som stöttar en.

  Önskar jag kunde krama om dig nu vännen, men skickar en massa massa styrke kramar och du ska veta att du betyder allt för oss alla andra.

 16. Pernilla skriver:

 17. Lena Edberg skriver:

  Vad tråkigt att höra. Hoppas du orkar med oss nästa helg. Du har gett och ger så mycket av dig själv, till oss och många andra. Många kramar från Lena o Gunilla, Stockholmskören

 18. Kati skriver:

  Stor kram till dig.

 19. Sandra Jonsson skriver:

  Stor Kram till Dig kära vän, så glad att Du
  delar med dig till oss av livets berg o dalbana
  som vi alla åker.
  Hoppas och önskar att det snart vänder igen för
  dig tillsammans med hjälp från vänner och familj.

  <3 KRAM <3

 20. Madeleine skriver:

  Livet är inte en dans på rosor, Men allt som händer lär man sig av, just då är det inte roligt. Men man får spotta i nävarna och gå vidare.

  Ser fram emot helgen i Katrineholm.

  Kram & Kärlek..

 21. Maria skriver:

  Det gör mig så ledsen att veta att du inte är lycklig. Du ger så mycket glädje och kärlek till oss som körledare – vill att du också ska få det av någon!!
  Många styrke kramar till dig!!

 22. Janet (DKSG Malmö) skriver:

  Goaste Gabriel! Många hjärtesorger man må gå genom innan man hittar rätt! Dessa erfarenheter är åxå ett sätt att ta lärdom av, vad det är du vill/ska ha! Många styrkekraumar

 23. Jennie skriver:

  Inte roligt att få sitt hjärta krossat men tar man en dag i taget och ser framåt kommer du snart över på andra sidan. Ta hand om dig ♥

 24. Suzanne(granne) skriver:

  Styrkekramar till dig <3 från din granne!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *