Nu har vi plåtat bokomslaget!!

Igår tog jag en jättetidig flight ner till Skåne för att plåta mitt bokomslag. Vi höll till i JKF Photostudio i Helsingborg hos min gode vän, fotografen Joakim Karlsson. Han har plåtat mig många gånger genom åren och Joakim är verkligen helt fantastiskt duktig. Han har en förmåga att plocka fram det allra bästa och har alltid roliga förslag och idéer. Vi höll på i stort sett hela dagen och testade olika uppslag. Jag vill inte avslöja för mycket men jag tror att det kommer att bli grymt bra.

Det hela började med att Hanna sminkade mig och fixade till håret. Den här gulliga tjejen kommer från Malmö och hon var med oss hela dagen.

Vi begav oss ut till ett övergivet majsfält. Det var så hysteriskt kallt så jag trodde att jag skulle gå sönder. Men hur är det man brukar säga…? Ska man vara fin, får man lida pin. Fotografen tröstade mig med att jag i alla fall inte behövde vara naken:-)

Joakim och jag kollar igenom dagens bilder. Jag längtar efter att få se det färdiga resultatet!! När plåtningen var över fick jag skjuts av Hanna ner till kören i Malmö där vi hade en grymt härlig kväll! Allt känns så bra inför konserterna nästa onsdag.

3 kommentarer till Nu har vi plåtat bokomslaget!!

 1. Carina D skriver:

  Gothia Barber Girls är en alldeles fantastisk barbershop-kör från Göteborg under ledning av Marie Erenstedt. Varje år tävlar man i barbershop-sång på nordisk nivå. Den kör och den kvartett som vinner får åka till USA och representera Norden. Hur jag vet detta? Jag har sjungit och tävlat med den kören och jag känner Marie…

 2. Eva Andersson skriver:

  Det blir fina bilder =)

  Jo, igår kväll var jag och min kille och lyssnade på Barbershop här i Göteborg. Det var 25-30 st kvinnor i olika åldrar och dom hade delat upp programmet i olika delar och då också olika antalet som sjöng varje gång. Vid några tillfällen så var det 4 st som sjöng och hela uppträdandet var riktigt bra! Ska säga det att det var jultema.
  Låten Mer Jul med Adolphson & Falk fick dom till riktigt bra! Gruppen heter Gothia Barber Girls.
  Dom skulle visst iväg till Sthlm och tävla inom kort där man kunde vinna en resa till Amerika.

  Har du hört talas om dom?
  Ha det så bra!
  Kram Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *