Nutidens brevvänner!

Förr i tiden, alltså på stenåldern när jag var liten, var det ganska vanligt att man hade vänner lite överallt i världen som man brevväxlade med. Nu för tiden är det inte lika komplicerat att hålla kontakten med vänner som bor lång borta. Den här killen heter Angelo Greco och vi har haft kontakt via facebook i över 4 år, men aldrig träffats. Jag minns inte riktigt hur och varför vi började skriva till varandra men under åren har vi vid flera tillfällen varit i samma land och stad utan att ha möjligheten att ses. Angelo bor i Washington men har sitt ursprung på Sicilien och han flyttade med sin familj till USA när han var liten. Idag träffades vi för första gången och det var en märklig upplevelse. De kändes som att vi träffats tusen gånger tidigare eftersom jag är så pass uppdaterad på hans liv via alla bilder jag sett genom åren. Vi hängde på stranden några timmar och han berättade om ett par nya projekt som han håller på att starta upp.

Den här helgen är det Miami Wine and Food Festival och det är helt galet mycket folk överallt. Jag tog min cykel och försöket tränga mig fram på Lincoln Road men gav snabbt upp och valde istället en runda runt South Beach på mindre trafikerade gator. 25 grader varmt ikväll och man vill verkligen inte vara inomhus. Jag bara njuter av mina sista dagar här i mitt paradis.

Träffade på den här killen. En slags levande jukebox a la Elvis Presley. Mycket underhållande.

2 kommentarer till Nutidens brevvänner!

  1. Neta skriver:

    Träffade din f.d. kollega Henrik Åberg och hans showgrupp ”Legends” på Vikingbåten häromdagen, har du inte sett deras show måste du göra det. Helt suveränt.

  2. Julia skriver:

    Vilken läckerbit 🙂 Ursäkta 😉 Ser snäll o trevlig ut menar jag hi hi 🙂 Kul ni fick ses Till slut. Ja paradis är verkligen rätta ordet 🙂 Tack du delar me dig 🙂 Älskar dig finis kram från Julia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *