Nyfiken på Dubai!

Är det någon av er som har varit i Dubai?? Jag är så otroligt nyfiken på just det här resemålet och står lite i valet och kvalet om jag ska ta en blixtvisit dit nu i höst. Är det värt ett besök?? Jag har alltid varit väldigt fascinerad av just de här konstgjorda miljöerna. Jag menar Las vegas och liknande ställen som är uppbyggda på helt omöjlig terräng och så blir resultatet bara så häftigt. Dubai verkar vara för bra för att vara sant. Nu läste jag i och för sig en skrämmande rapport om hur man behandlar sina byggnadsarbetare och det är givetvis fruktansvärt. Det finns visst en lag som säger att INGEN får arbeta utomhus om termometern överstiger 40 grader. Tydligen så överstiger byggnadsarbetarnas termometer ALDRIG 40 grader.

Hur är egentligen vädret nu på hösten och hur är maten, shoppingen? Är det dyrt att bo och äta ute? Frågorna från mig är hur många som helst. Berätta gärna så blir jag glad:-)

Kram

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer till Nyfiken på Dubai!

 1. Maria V skriver:

  Min sambo Christer har varit där och rekommenderar det om man vill uppleva en annorlunda kultur och atmosfär.
  Bra stränder´och shopping, god mat. Billigt men pruta alltid ändå! Kram! .

 2. Linda W skriver:

  Hej!!

  Måste bara säga att jag verkligen rekommenderar Dubai. Var där två gånger förra året, i mars och december.

  Det är ju väldigt amerikaniserat men älskar man som jag USA så är ju Dubai perfekt. Alla kända matkedjor, sjukt bra shopping, härligt väder, fin strand, makalösa byggnader!

  Världens högsta byggnad som ligger vid världens största galleria – kan det bli bättre?
  Vi bodde på Al Manzil, ett fantastiskt hotell med gångavstånd till Dubail Mall. Men det finns ju väldigt många hotell vid stranden som är hur fina som helst!
  Burj Al Arab t.ex… Det 7-stjärniga :).

  Man åker ju väldigt mycket taxi i Dubai och det funkar hur smidigt som helst.

  Ville bara säga att du inte kommer ångra dig – Dubai är fantastiskt!

  Kram Linda

 3. Jaana skriver:

  De åker alltid dit på höstlovet o då är vädret perfekt!

 4. Jaana skriver:

  Hej!
  Har själv inte varit där men min syster o hennes familj har det som ett av sina absoluta resefavoritet! De åker dit minst en gång per år! Det är framför allt vädret och de häftiga miljöerna som gör det till en favorit! Testa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *