Nyheter om min bok

Blir så glad när ett sånt här meddelande dyker på på Instagram, Twitter eller Facebook. Tack för att ni vill läsa min berättelse. Det betyder så oerhört mycket för mig. Jag kan idag avslöja att min bok Äntligen även kommer i pocketformat i slutet av augusti.

7 kommentarer till Nyheter om min bok

 1. Sandra Jonsson skriver:

  DU är SÅ värd alla hyllningar vännen, jag kommer läsa om din bok på nytt under min semester =)

  Stor Kram
  Sandra

 2. Julia skriver:

  Grät så mycket när jag läste din bok. Va som från mitt eget liv med utanförskap osv. Så känner jag än idag tyvärr 🙁 Älskar dig bok och dig kram från Julia. Det är så tufft Gabriel 🙁 Jag e så rädd hon ska dö….. Snart osv allt bara snurrar i huvet.

  • Stina skriver:

   Lider verkligen med dig Julia, vet att du har de svårt nu och jag tänker på dig varje dag.

   Skickar stora kramar!

   • Julia skriver:

    Tack snälla Stina. Menar inte skriva en massa elände här på Gabriels fina blogg men detta e för svårt att hålla tyst om. Man behöver få ventilera med människor man vet e fina och man litar på och man ej blir hånad tillbaka. Stor kram från Julia. Tack!!!

 3. Stiinis skriver:

  De är den bästa självbiografi jag läst ever! Min kollega Emma lånade precis boken av mig nu 🙂
  Perfekt att den kommer i poket, då vet jag precis vad mamma ska få när hon fyller år.

  Hoppas allt är bra och att du haft en bra dag.

  Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *