Nytt rekord i löpning!

Jag är väldigt stolt över mig själv idag. För första gången i mitt liv har jag sprungit 14 kilometer utan att stanna. Kan ni tänka er jag var inte ens speciellt trött utan kände mig bara skönt tränad. 1,4 mil för mig är precis hur lång som helst. För mindre än två år sedan hade jag knappt sprungit en kilometer någonsin. Nu har löpning blivit min nya hobby och jag njuter av att gå in i springmood och låta benen jobba och hjärnan vila. Mitt mål är att någon gång i framtiden kunna genomföra ett marathon. Det är en lång väg dit men jag ska klara det!

3 kommentarer till Nytt rekord i löpning!

 1. Anne skriver:

  Måste vara en otroligt härlig känsla att kunna springa så långt utan att blir speciellt trött. Jättebra jobbat. Om du springer marathon i framtiden kommer nog många i kören dit och hejar på dig. Syns på måndag. 🙂

 2. Stina skriver:

  Vad du är duktig:) blir ju impad av dig. Jag brukar inte gå på promenader men står och går en del på jobbet.

  Kram kram

 3. Carina J i Färila skriver:

  Va du är duktig .Det låter väldigt långt för mej.Jag nöjer mej med att gå några km ibland.Har besvär med utslitna knän så jag får ont om jag går för mycket.Jag går ju hela dagarna på jobbet inom äldreomsorgen så jag får min motion där men det är ju inte samma som att promenera ute.Ha en skön vecka kära vän.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *