Ola la la vilket party!!

IMG_6051

Ola firade sin födelsedag i helgen med ett stort kalas här i Barcelona. 80-gäster flögs in för att vara med på en heldag full av överraskningar. Vi började redan kl 11 med en guidad rundvandring i Gamla Stan. Temat var vitt och det kändes som min Du kan sjunga gospelkör var ute och vandrade på de smala gränderna i Barcelona. Vi brukar ofta använda just den färgen på våra konserter. Den här bilden är från kvällens förmingel som hölls uppe på Olas takterrass. Henrik Karlsson, Anna Benson, Henric Lundqvist och jag uppklädda till fest.

IMG_6013

Efter turen i Gamla Stan bjöds det på lunch på en beach club nere vid Barceloneta. När jag berättade för mamma att jag var på white party så undrade hon om det var alkoholfritt? 🙂 Ha ha hon är snabb min mamma och väldigt rolig.

IMG_6016

Födelsedagsbarnet som bara blir snyggare med åren.

IMG_6056

Ola håller tal och berättar om kvällen som ligger framför. Vi sjunger ”ja må han leva” och hurra för jubilaren.

IMG_6059

Kvällens fest och middag hölls på Ocana som ligger på Plaza Real mitt i Barcelona. Det var många fina tal under kvällen och även jag fick äran att säga några ord. Vi hade dessutom skrivit en sång till Ola på den passande melodin Uh la la la.. I love you baby. Kvällen fortsatte på en nattklubb och många kom inte i säng förrän kl 07. Tusen tack älskade Ola för ett fantastiskt kalas.

En kommentar till Ola la la vilket party!!

 1. Julia skriver:

  Vilket fantastiskt party 🙂
  Vad fina ni är!
  Tack för att du delar med dig Gabriel 🙂
  Härligt!
  Tur du är där för här regnar det bara.
  Kram kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *