Olas nya bok firades på Bukowskis

Det är knappt en vecka kvar till bokmässan drar igång i Göteborg. Det märks här uppe i Stockholm för just i dessa tider så fullkomligt sprutar det ut nya böcker på marknaden. En av mina allra närmaste vänner firade idag sin boklansering på Bukowskis fina galleri. Ola Lauritzson har skrivit många receptböcker om Gi-metoden men nu släpper han sin första roman. Den heter ”Miljardären som försvann” och bygger på en verklig händelse.

I mitten av nittiotalet försvann helt plötsligt finansmannen Carl-Erik Björkegren. Fallet är olöst och en mordutredning är fortfarande öppen. Ola har utgått från det som hände innan försvinnandet och sedan byggt på sin berättelse om tiden efter. Det är en grymt spännande historia och jag kan varmt rekommendera denna bok.

Ola läste några rader ur boken för oss som var samlade inne i galleriet. Carl-Erik Björkegren hade en stor konstsamling och tillbringade mycket tid på Bukowskis och det är därför Ola valde just denna lokal för sitt boksläpp.

Ola här tillsammans med Annika Bladh som äger förlaget Bladh by Bladh och släpper den nya boken!

2 kommentarer till Olas nya bok firades på Bukowskis

 1. Stina skriver:

  Tänkte fråga dig, vet du om du kommer hit upp till Norrland nån gång och har körsång?
  Vore jätte trevligt i fall du gjorde de 🙂

  Kramar i massor!

  • gabrielforss skriver:

   Hej Stina

   Jag brukar komma upp till Norrland lite titt som tätt men just nu har jag nog inget inplanerat där uppe. Lovar att säga till om det blir aktuellt med en kördag framöver.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *