Överraskning på Hilton Malmö

Onsdagar betyder som vanligt att jag tar 13.45 flyget ner till Kastrup för att sedan åka vidare till Malmö och sjunga med Du kan sjunga gospel. Innan vi drar igång brukar jag hänga på Hilton och jobba några timmar. Första gången jag besökte hotellet var under Melodifestivalen 1995. Då hette de Sheraton Malmö City och sedan fick det namnet Scandic Triangeln innan de blev ett Hilton Hotell. Det var då första gången jag medverkade i Melodifestivalen och jag skulle köra på ett av bidragen iklädd svarta PVC-jeans och silverskjorta! Vackert 🙂 Nåväl, igår när jag var som mest inne i mitt arbete fick jag en glad överraskning. Min fina assistent Marie Stjernfeldt tittade förbi och firade mig med massor av presenter.

Marie tycker att jag stressar omkring för mycket så jag fick ett helt ”lugna ner mig” kit. En avslappningsdvd, en bok med visdomsord, en skön ansiktscreme med lugnande effekt, en avstressande deg som man kramar i handen. Den är sval och luktar fantastiskt gott. Och kanske det bästa av allt. En skylt att hänga på dörren med frasen ” Det ordnar sig”. Så mitt i prick!! Tack snälla Marie! På kören blev jag också hyllad. Hela skaran på ca 400 personer stod upp och sjöng ”Ja må han leva” när jag klev in på scenen. Jag är så tacksam för alla underbara människor som förgyller mitt liv. Stor kram och tack för allt ni ger mig varje dag!

Kram

4 kommentarer till Överraskning på Hilton Malmö

 1. Stina skriver:

  Vad fina presenter du fick 🙂 Du är värd allt du kan få, sp underbar som du är <3

  Kramar

 2. Marie O skriver:

  Det är du så väl värd, finaste Gabriel! Tänk på att du förgyller livet för 1400 körsångare plus säkert massor med andra människor varje vecka.
  Önskar jag kunde varit med och sjungit för dig igår, men tyvärr är jag i Karlstad med jobbet :-(. Även nästa vecka är jag bortrest, så vi ses inte förrän 2 maj.
  Kramar i massor <3
  Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *